Een transportbedrijf dat verder voor u gaat!

Zee- en tankcontainervervoer, zowel ADR als non-ADR

Vanuit Middelburg hebben wij een uitstekende uitvalsbasis om tankcontainers vanaf een haven naar de plek van bestemming te brengen. Ook wanneer er containervervoer naar een haven georganiseerd moet worden, schakelt u ons transportbedrijf uit Zeeland in.

Een transportbedrijf dat verder voor u gaat!

Ferrytransport en Trucking

Onze voornaamste activiteit is ferrytransport, ook wel trucking genoemd. Bij ons transportbedrijf uit Zeeland is het vervoer van uw trailers met (ADR-)lading in betrouwbare handen. Onze moderne communicatieapparatuur staat garant voor direct contact tussen onze klanten, het zenuwcentrum van Jan Volmer Transport BV in Middelburg en onze chauffeurs.

Groupage

Groupagevervoer is een vorm van transport waarbij goederen van verschillende klanten worden samengevoegd in een enkele lading, zodat ze met dezelfde vrachtwagen kunnen worden vervoerd. Groupage is vanzelfsprekend voordeliger dan het laten rijden van een hele vrachtwagen voor alleen uw zending.

Exceptioneel vervoer

Exceptioneel transport vergt veel aandacht en zorg zodat uw transport gegarandeerd zonder schade wordt afgeleverd. Wanneer uw goederen niet vervoerd kunnen worden met een ‘normale’ vrachtwagen, is er vaak een ontheffing nodig van de wegbeheerder(s) of moet het transport worden begeleid. Specialistisch werk dus. Wij beschikken over het netwerk en de kennis om exceptioneel transport (met spoed) zowel nationaal als internationaal te vervoeren.